Iloinen ja osaava ammattilainen!

Wasa Designilla työskentelee iloinen ja osaava porukka joka haluaa tarjota erinomaista asiakaspalvelua. Haluamme palvella asiakasta niin isoissa kuin pienemmissäkin projekteissa. Oli kyseessä remontti tai uudiskohde, vaatii se aina isoja päätöksiä alkaakseen. Kuuntelemme, ideoimme ja otamme huomioon asiakkaan omat toiveet aina budjettia myöden.

Wasa Designille koko prosessi on tuttu, aina ideoinnista toteutukseen. Sinä päätät olemmeko mukana koko matkan vai vain jonkin aikaa. Sytytämme luovuuden, inspiraation ja annamme uusia näkökulmia. Rauhallinen koti mahdollistaa rauhoittumisen, aivan kuten inspiroiva toimisto sytyttää luovuuden.  

Voit luottaa meihin, kun kaipaat kotiisi muutosta. 

Thomas Berglund

Wasa Designin omistaja. Thomas on työskennellyt alalla vuodesta 2011. Thomas on ahkera ja tunnettu suunnittelija, niin paikallisesti kuin maailmallakin. Thomas on saavuttanut urallaan lukuisia tunnustuksia ja suuren määrän referenssejä niin remontti kuin uudisrakennus puolelta. Thomas on sitoutunut neljän lapsen isä ja on aktivoitunut yhdistystoiminnassa niin vanhempana kuin yrittäjänäkin. Thomasin instagram tilin löydät thomas.berglund