Lattiasta kattoon – me huolehdimme kaikesta

Wasa Design tarjoaa rakennus- ja remonttipalveluita Vaasan, Mustasaaren, Maalahden, Laihian, Vöyrin, Uusi-kaarlepyyn, Kornäsin ja Närpiön alueella. Tiimimme koostuu viidestä alan ammattilaisesta.

On sinulla sitten remonttihaaveita kylpyhuoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen – takaavat ahkerat tekijämme huippulaatuisen työnjäljen ja kestävän lopputuloksen. Annamme työllemme aina takuun.

Teemme vuosittain useita kokonaisvaltaisia remontteja, niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloihinkin. Remontti toteutetaan asiakkaan omien toiveiden mukaan. Meiltä onnistuu niin osittaiset remontit kuin myös ns. avaimet käteen – remontitkin (All Inclusive). Me huolehdimme puolestasi aikataulutuksen, tarvittavat ilmoitukset sekä budjetoinnin.

Toteutamme mm.
- maalaustyöt
- lattiamateriaalin asennukset
- laatoitustyöt
- purkutyöt

Voit kääntyä puoleemme oli sitten suunnitelmissasi pienempi pintaremontti tai suurempi kodin muutostyö. Keittiö- ja kylpyhuoneremontit ovat erikoisosaamistamme. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Ykistyishenkilönä ole oikeutettu hakemaan työstämme kotitalousvähennyksen.

Meillä on laaja yhteistyöverkosto mikä mahdollistaa sen, että voi kauttamme tilata esim. asbestikartoituksen ja -saneerauksen, sähkö- ja LVI-työt sekä sisustussuunnittelijan.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa annamme sinulle tarjouksen hintoineen ja aikatauluineen. Näin sinun on helpompi miettiä seuraava asken.