Rakennustekninen suunnittelupalvelu

Oletko aloittamassa uuden omakotitalon rakentamista tai suurempaa remonttia? Kiintokalusteet, kuten keittiö, kodinhoitohuone ja muut kaapistot ovat isossa ja tärkeässä osassa kokonaisuutta ajatellen ja siksi onkin tärkeää, että ne huomioidaan heti rakennusprojektin alkuvaiheessa (rakennuspiirustukset ja rakennuslupa). Olemme mielellämme mukana juuri Teidän rakennusprojektissa, aloituksesta sisäänmuuttoon asti.

Rakennusteknisessä suunnittelupalvelussa käymme läpi pohjapiirustuksen ja asiakkaan toiveet, joiden pohjalta teemme kiintokalustesuunnitelmat. Hyvin suunniteltu kokonaisuus, kuten oikeanlainen vesipisteiden sijoittelu, ikkunoiden ja ovien paikoitus sekä väliseinien sijoittelu, vaikuttavat suuresti kiintokalusteiden toimivuuteen sujuvan arjen näkökulmasta. Kun käydään asiat läpi hyvissä ajoin ennen rakentamisen aloittamista, vältytään ikäviltä yllätyksiltä rakentamisen edetessä.

Kokonaisuus sisältää:

  • Yksi (1) tunnin mittainen puhelin tai teamspalaveri
  • kolmen (3) tunnin suunnittelutapaaminen myymälässämme Vaasassa
  • 3D kuvat kaikista tiloista joissa kiintokalusteita
  • mittapiirustukset
  • tarjous kalusteista

Normaalikokoisen omakotitalon läpikäyntiin kuluu arviolta noin 8-10 tuntia. Rakennusteknisen suunnittelun hinta hyvitetään kalustekaupan yhteydessä.