Byggteknisk inredningsplanering

Är du i startgroparna för ett nybygge eller en omfattande renovering? Fast inredning som kök, hjälpkök och garderober är en stor och inte minst viktig del av husets helhet och behöver tas i beaktande redan vid planeringskedet för ritningar och bygglov. Vi är gärna med i ert byggprojekt redan från första början fram till inflytt, och tiotals år framöver i form av inredning i ert hus.

I vår byggtekniska planeringstjänst ser vi tillsammans med kunden på planlösning och genom kundens önskemål görs en en teknisk planering för husets fasta inredning. En väl genomtänkt planlösning samt placering av vatten och avlopp, fönster och dörrar samt avstånd och mellanväggarnas placering hänger starkt ihop med hur man sen kan förverkliga den fasta inredning i ett hus. När vi redan innan bygget är påbörjat noggrant går genom detta undviker vi tråkiga överraskningar senare i byggprojektet.

Tjänsten omfattar:

- 1 timmes telefonmöte/teamsmöte
- 3 timmar planeringsmöte i vår butik i Vasa
- 3D bilder på alla utrymmen med fast inredning
- måttritningar
- prisberäkning för produkterna

Till ett normalstort egnahemshus går ungefär 8-10  arbetstimmar. Kostnaden för byggteknisk planeringstjänst krediteras om inredningen förverkligas via oss.