En glad och erfaren inrednings proffs!

På Wasa Design jobbar ett glatt och erfaret gäng som brinner för utmärkt kundservice. Vi finns till för kunden både när det gäller mindre och större projekt. Varje renovering eller nybygge är unikt och oftast ett stort projekt för kunden att ta sig an. Vi lyssnar på kunden, ger förslag på utförande och tar alltid kundens egna önskemål och budget i beaktande.

Wasadesign arbetar med hela processen från idé till utförande. Du väljer om vi finns med hela vägen eller om vi hjälper dig på traven i början. Vi lockar fram kreativitet, inspiration och ger dig nya infallsvinklar.  Ett harmoniskt hem skapar lugna och harmoniska invånare. Ett välplanerat kontor gynnar kreativitet, flow och gemenskap.

Du kan anlita Wasadesign när du vill göra om hemma eller i offentliga miljöer.

Thomas Berglund.
Wasa Designs ägare och har jobbat i branschen sen 2011. Thomas är en duktig och välkänd designer både lokalt och nationellt. Har genom åren samlat på sig flera fina utmärkelser och ett stort antal referenser på hundratals renoveringar och projekt. Thomas är en engagerad 4 barns far och aktiv inom föreningslivet både som förälder och som företagare. Thomas instagram är thomas.berglund.