Från golv till tak - vi fixar allt

Wasadesign erbjuder bygg- och renoveringstjänster i Vasa, Korsholm, Malax, Laihia, Vörå, Nykarleby, Korsnäs och Närpes. Vårt eget gäng består av 5 erfarna hantverkare.

Oavsett om du vill renovera i badrummet, i köket eller i sovrummet - vi har skickliga hantverkare som garanterar ett proffsigt och hållbart resultat. Vi ger alltid garanti på våra arbeten.

Vi utför årligen flera helhetsrenoveringar av bostäder – både i höghus, radhus och egnahemshus. Renoveringen kan genomföras enligt kundens egna önskemål – som delar eller som nyckeln-i-hand-projekt, även kallat all inclusive renovering. Vi består kunden med projektledning gällande tidtabeller, anmälningar och budgetförslag.   

Vi utför bland annat:
- Målnings- och tapetseringsarbeten
- Golvläggning
- Kakelarbeten
- Rivningsarbeten
 

Du kan anlita oss när du enbart vill göra ytliga renoveringar som att måla och tapetsera, men vi står också till tjänst när du vill bygga om hemma. Köks- och badrumsrenoveringar tillhör våra expertområden. Vi kan anlitas av både företag och privatpersoner. Våra renoveringstjänster är avdragbara i beskattningen för privatpersoner, så kallat hushållsavdrag.

Vi har även ett brett nätverk av experter inom bygg och renovering i Österbotten. Via oss får du bland annat beställt asbestsanering, elektriker, VVS-montör och inredningsplanerare. 

Vi inleder vårt samarbete med ett möte där vi tillsammans tittar på utrymmet som är i behov av renovering. Baserat på ditt behov återkommer vi med en offert som innehåller prisuppgifter och följande steg.